Rita Verweijen-Mast

Beeldend Kunstenaar

TEFKA

Op 9 en 10 september a.s. zal ik deelnemen aan de eerste editie van TEFKA 2023 in Blaricum. Zet de data alvast in je agenda. 

TEFKA? (www.tefkablaricum.nl)

Ja, een nieuw kunstevenement waar Kunst uit Blaricum een nieuw podium krijgt. Een atelierroute nieuwe stijl, met naast kunst kijken en kopen ook nog andere programma-onderdelen. 

TEFKA (The Event Formerly Known as Atelierroute) is een knipoog naar een bekend popidool en een gerenommeerde kunstbeurs in het zuiden van het land. Laten we het zo zeggen: we zetten de boel ‘Princiaans’ op z’n kop, maar doen dat in stijl.  

Het Theater Blaricum fungeert als centrale startlocatie waar van alle 36 kunstenaars één werk te zien is. Met de TEFKA 2023 routekaart, die in het Theater kan worden opgehaald, kunnen de diverse expositielocaties makkelijk gevonden worden. 

Er zijn vier satelliet locaties waar meerdere kunstenaars hun werk tonen. Ook zijn er 13 ‘ateliers aan huis’ te bezoeken. Dit jaar doet een uniek aantal kunstenaars mee, nl. 36…. Verder zijn er workshops voor jongeren, kunstwandelingen en lezingen van kunstenaars.

Ik nodig je van harte uit om de diverse werken in het Theater van Blaricum (Huizerweg 13) te bekijken, daar je route te starten en mij op de Naarderweg 23 te bezoeken!

© 2024 Rita Verweijen-Mast

Thema door Anders Norén